Hoe werkt het?

  1. U vult onderstaand formulier in
  2. Wij sturen u een link waarmee u uw donatie kunt overmaken.Hoe vaak wilt u € 13,57 doneren?


Wilt u een ander bedrag doneren? Ook dat kan! Neem contact met ons op via [email protected]t.nl

Steun het in de Klundert Weekblad en registreer uzelf als vriend van in de Klundert! 

Wordt u ook Vriend van In de Klundert? Als lezer van onze krant kunt u Vriend worden van In de Klundert! Hiervoor vragen we dan een financiële ondersteuning van 13,57 euro. Een vreemd bedrag zult u zeggen. Wij vinden van niet. Want in 1357 kreeg Niervaert (dat later Klundert zou gaan heten) Stadsrechten. Een speciaal jaartal dus dat wij graag verbinden aan de Vrienden van In de Klundert.

Weekblad In de Klundert brengt lokaal nieuws. Naast artikelen van de eigen redactie, biedt de krant volop ruimte aan plaatselijke organisaties om zich te profileren. In deze krant kunnen nieuwtjes, activiteiten, verslagen en aankondigingen onder de aandacht van de lokale lezers gebracht worden. Tegelijk helpen deze berichten om van deze krant dé lokale krant te maken. Door middel van deze krant samenwerken om de leefbaarheid te verbeteren. En redactionele bijdragen worden gratis gepubliceerd.

De krant wordt gratis huisaan-huis bezorgd in de kernen Klundert, Moerdijk, Noordhoek, Noordschans, Zwingelspaan en Tonnekreek. Dit kunnen we alleen doen bij gratie van donateurs, sponsors en adverteerders. Zonder financiële ondersteuning is het onmogelijk om dit weekblad uit te geven.

Aanmelden als Vriend van In de Klundert kan via e-mail [email protected] of het formulier hiernaast. Sponsors voor andere bedragen zijn uiteraard ook meer dan welkom! Sponsorbijdragen kunnen overgemaakt worden op bankrekening NL06 RABO 0181 2466 78 t.n.v. Stichting In de Klundert o.v.v. Vriend van In de Klundert.